Minden gyerekben ott a lehetőség, hogy boldog, teljes életet éljen.

Varázskulcs Közösség

Csapat születik

2016. szeptember 02. - mentatea

varazskulcs_onkentesek_7.jpgAz első felhívásunk közzététele óta velünk, alapítókkal együtt több mint 15 ember határozott úgy, hogy önként és rendszeresen támogatja a Varázskulcs Közösség munkáját, segíti a hátránnyal induló gyerekeket, hogy boldogabbak és eredményesebbek legyenek. Még nagyobb öröm, hogy az újonnan csatlakozott önkéntesek számos értékes tapasztalattal, készséggel gazdagítják Közösségünket, miközben a Közösség által támogatott gyerekeknek ajándékoznának nem keveset a szabadidejükből.

 

Szeptember 2-án tartottuk az első önkéntes találkozónkat, ahol kiderült, hogy nagyon hasonló értékrenddel és vágyakkal, elkötelezettséggel és elszántsággal indulunk neki ennek a nagy kalandnak. Természetes kételyeinket őszintén meg tudjuk osztani a csapattal, és támogatni tudjuk egymást azok eloszlatásában.

Szeptember 30-án tartjuk a Varázskulcs Közösség évnyitóját, ami inkább egy gyereknapra, mint egy iskolai évnyitóra hasonlít majd, de a részletek egyelőre maradjanak titokban. Addig meg kell győznünk az érintett gyerekek szüleit, hogy gyermekeiknek érdemes a foglalkozásainkra járni, közösen meg kell terveznünk az októbertől induló foglalkozások részletes programját, adományként iskolaszereket és kreatív foglalkozásokhoz szükséges eszközöket kell gyűjtenünk, és szükség lesz egy tároló helyiségre, ahol az eszközeinket folyamatosan tarthatjuk, az újonnan érkező adományokat gyűjthetjük. Vagyis van feladat bőven, de egy erős csapattal magabiztosan tudunk nekivágni a megvalósításnak.

Itt az idő, hogy Te is csatlakozz. Legyél egy jó történet részese! Az önkéntes lehetőségeket ITT, az adományozás lehetőségeit ITT találod.

A bejegyzés trackback címe:

https://varazskulcs.blog.hu/api/trackback/id/tr411671938

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása