Minden gyerekben ott a lehetőség, hogy boldog, teljes életet éljen.

Varázskulcs Közösség

Segíts, hogy büszkén mehessenek iskolába!

2018. augusztus 08. - mentatea

buszke_iskolas.jpgIskolakezdésre gyűjtünk a Varázskulcs Közösségbe járó, hátrányból indult gyerekeknek. Megkérdeztük, hogy mire vágynak, abból is kikerestünk egy-egy igényesebb darabot, majd ezek megvásárlásában kérjük a támogatók segítségét. Azt szeretnénk, ha büszkén és motiváltan kezdenék az iskolát ebben az évben. Ha szívesen segítenéd ebben őket , járulj hozzá adománygyűjtő kampányunk sikeréhez! Összesen 100.000 Forintot költünk a 13 gyerek iskolakezdésére, amiből 30.000 forintunk már megvan. Az ezen felüli összeget gyűjtjük össze ebben az adománygyűjtő kampányban. Szeretnéd boldoggá tenni egy gyerek iskolakezdését? Olvasd el, hogyan szállhatsz be!

Így lehetsz részese a Varázskulcs Közösség iskolakezdési programjának:

 

1. Keresd fel a Facebook oldalunkat, ahol bemutatjuk, melyik gyerek mire vágyik, így konkrét vágyakat valósíthatsz meg, vagy szállhatsz be a megvalósításukba.

https://www.facebook.com/VarazskulcsKozosseg/

2. Ha nem vagy fent a Facebookon, akkor is részese lehetsz az örömszerzésnek. Utalj át egy tetszőleges összeget számlaszámunkra. A közlemény rovatba írd be: iskolakezdés. A számlaszámunk ez:

OTP 11708104-21453867-00000000

3. Ha nem szeretsz/tudsz utalni, keresd fel adománygyűjtő helyünket, a péceli Spájz - az egészség éléskamrája nevű üzletet (Pécel, Baross utca 5. Piactér), és hétköznap 8-18.00 óra között dobj be a gyűjtőedénybe egy tetszőleges összeget! Te is szeretnél adományt gyűjteni? Írj nekünk a Facebookon vagy a varazskulcskozosseg@gmail.com címre, és eljuttatunk hozzád egy adománygyűjtő edényt.

4. Már van otthon hasonló használt, de nagyon jó állapotban lévő, igényes terméked és szívesen odaadnád egy rászoruló gyereknek? Írj nekünk a Facebookon vagy a varazskulcskozosseg@gmail.com címre, lehetőleg fényképet is küldj, és megbeszéljük. Minden igényes holminak meglesz a helye.

Miért veszünk drága holmikat?

 

Biztos sokan megkérdezik majd, hogy miért nem olcsóbb holmikra gyűjtünk, amikor egy tolltartó párszáz forintból, egy táska 2-3 ezer forintból is kijöhet. Nem is beszélve a 300 forintos színes ceruzákról. Nos erre több válaszunk is van, alább összegyűjtöttük őket. Összességében pedig annyit mondhatunk, hogy a célunk  igényes és tartós holmival meglepni a gyerekeket, amelyre büszkék lehetnek, és amelyek hosszan kitartanak, akár a kistesónál is.

Vagyis azért gyűjtünk igényes holmira, mert

  • az olcsó ceruzának folyton kitörik a hegye, így sok bosszúságot okoz, a tulajdonosuk folyton lemarad az órán, a ceruza pedig hamar elkopik.
  • az olcsó táska hamar kiszakad, elromlik a cipzárja. Így a család újra költhet rá, vagy a gyerek kénytelen szakadt táskával szégyenkezni az iskolában.
  • akinek mindig a legolcsóbb jut, sosem éli át a büszkeség érzését az osztályban. A gyerekek nem mindig megértőek.
  • az olcsó cipőbe beleizzad a lábuk, és még egészségtelen is.

Köszönjük, ha beszállsz!

A bejegyzés trackback címe:

https://varazskulcs.blog.hu/api/trackback/id/tr5614169913

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása