Minden gyerekben ott a lehetőség, hogy boldog, teljes életet éljen.

Varázskulcs Közösség

Támogatóknak

2016. május 01. - mentatea

varazskulcs_tamogatok_lista_4.jpg

Szerinted sem igazságos, hogy egy gyerek jövője azon múlik, ahová születik?

Azt hiszed, nem tudsz ezen változtatni? Pedig egyszerű! Különösebb erőfeszítés nélkül, apró lépésekben is elkezdheted. Megmutatjuk a legegyszerűbb lehetőségeket.

  1. Legyél a Varázskulcs Közösség nagykövete! Kövess minket a Facebookon vagy itt honlapon, lájkold és oszd meg a bejegyzéseinket, hogy minél több támogató ránk találjon!
  2. Legyél az önkéntesünk, segíts hátránnyal induló gyerekeknek esélyt adni! Infók és jelentkezés itt!
  3. Támogasd céljainkat kisebb vagy nagyobb összegekkel, esetenként vagy rendszeresen. Mi mindig beszámolunk arról, hogy pontosan mire költöttük a pénzedet. Pénzadományokat ide várunk: Varázskulcs Egyesület, OTP 11708104-21453867-00000000
  4. Adj abból, amiből Neked is bőven van! Szinte biztos, hogy rendelkezel olyasmivel, amivel a közösség munkáját, a gyerekek vagy családjuk sorsát megkönnyítheted. Mi lehet ez?
  • Ingyenes vagy kedvezményes szolgáltatás abból, amit a hétköznapjaidon nyújtasz (pl. kommunikációs, jogi, pénzügyi tanácsadás, szállítás, informatika, fordítás, étkezés, szórakoztatás, terápiás, művészeti vagy sport foglalkozás stb.)
  • Ingatlan, terem, szoba, pálya, aminek használatát időnként vagy rendszeresen lehetővé tudod tenni.
  • Tudás, amellyel rendelkezel, és amit megoszthatsz a szervezet önkénteseivel, a gyerekekkel vagy szüleikkel annak érdekében, hogy fejlődjenek.
  1. Vegyél részt az adománygyűjtésben! Erre is többféle lehetőséged van.
  • Ajánlj potenciális támogatókat, hozd össze velük a közösséget!
  • Oszd meg a Facebookon, küldd tovább adománykérő bejegyzéseinket!
  • Tedd ki adománygyűjtő edényeinket saját szolgáltatási helyeden, és győzd meg az ügyfeleidet, hogy érdemes akár egy kis összeggel is segíteni a gyerekek esélyeinek javítását  

     6. Segíts tárgyi adományokkal! Mik lehetnek ezek?

  • Állandó terem, klubhelyiség: a péceli Művelődési házban nagyon szeretünk lenni, de tovább tudnánk fejlődni, ha lenne állandó termünk a városban, amit magunk képére formálhatunk, dekorálhatunk, ahol kényelmesen elhelyezhetjük a fejlesztő és kézműves eszközöket, edényeket stb.
  • Taneszközök: papír, színes papír, füzetek, ceruzák, rajzeszközök, ragasztó, vonalzó, ecset, festék, olló, matematikai eszközök (mérőszalag, színes pálca, dobókocka...) stb.
  • Kreatív foglalkozásokon használható eszközök: gyöngy, festék, kréta, gyurma, papírfélék, textíliák, nemez, dobozok, újrahasznosítható eszközök (wc papír guriga, konzerv és tejfölös doboz stb.)
  • Sporteszközök: labdák, tollas felszerelés, ütős - dobálós játékok stb.
  • Fejlesztő játékok: logikai, kézügyeséget, kooperációt fejlesztő, társasjáték stb.
  • Könyvek, munkafüzetek, feladatlapok: mesekönyvek, verses kötetek, természettudományi albumok, fejlesztő munkafüzetek, színezők, módszertani könyvek 0-9 éves korig 

Pénzadományokat ide várunk:

Varázskulcs Egyesület

OTP 11708104-21453867-00000000

Amire költeni szeretnénk: kulturális és sport programok belépőjegyei, utazási költség, fejlesztő szakemberek, fejlesztő eszközök, újságok, könyvek, nyomtatás.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://varazskulcs.blog.hu/api/trackback/id/tr938678804
süti beállítások módosítása