Minden gyerekben ott a lehetőség, hogy boldog, teljes életet éljen.

Varázskulcs Közösség

Önkéntes társainkat várjuk a Közösségbe!

2016. augusztus 10. - mentatea

varazskulcs_onkentes_toborzo_blog_1.jpgMinden gyerekben megvan az esély egy sikeres és boldog életre. Ám vannak, akiknek segítségre van szüksége ahhoz, hogy jó eredménnyel végezzék el az iskolát, kedvük és tehetségük szerint továbbtanuljanak, megválaszthassák, mivel szeretnének boldogulni az életben. Ha szeretnél esélyt adni hátránnyal induló gyerekeknek, csatlakozz önkéntes segítőként a Varázskulcs Közösséghez!

Szeptembertől induló foglalkozásainkhoz elsősorban olyan mentorokat keresünk, akik szívesen foglalkoznak 1-2. osztályos gyerekekkel. Szakmai tapasztalat előny, de nem feltétel. Az önkénteseket minden esetben felkészítjük, támogatjuk. Az első önkéntes találkozó szeptember 2-án lesz a péceli Lázár Ervin Városi Könyvtárban.

További részleteket az Önkénteseknek szóló menüpont alatt találsz.

 

Ha tudsz valakit, akit érdekelne ez a lehetőség, küldd el neki ezt a letölthető szórólapot!

Szeretettel várunk csapatunkba!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://varazskulcs.blog.hu/api/trackback/id/tr8210117454

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása